Német online kezdőknek és haladóknak

HERZLICH WILLKOMMEN! ÜDVÖZLÖM! HERZLICH WILLKOMMEN! ÜDVÖZLÖM! Tanuljon németül! Kezdje el vagy folytassa utazását a német nyelv világába! dr. Kopasz Filoméla, az Ön némettanára

Gyakran ismételt kérdések/Häufig gestellte Fragen


1) Miyen szintjei vannak hivatalosan a nyelvtudásnak?

Az Európa Tanács által 2001-ben megjelentetett kézikönyv, a Közös Európai Referenciakeret (KER) a nyelvtanulóknak három csoportját, a nyelvtudásnak pedig hat referenciaszintjét különbözteti meg:

alapszintű nyelvhasználó:

  • minimumszint (A1)
  • alapszint (A2)

önálló nyelvhasználó:

  • küszöbszint (B1)
  • középszint (B2)

mesterfokú nyelvhasználó:

  • haladószint (C1)
  • mesterszint (C2)


Az alapfokú nyelvvizsga az ET hatfokú skáláján a B1 szintnek felel meg, a középfokú nyelvvizsga a B2 szint, a felsőfokú nyelvvizsga a C1 szint megfelelője.


2) Milyen szintű nyelvtudással lehet belevágnom a live online nyelvtanulásba?

A live online nyelvtanulás a nyelvtudás minden szintjén eredményesen alkalmazható. Teljesen kezdők érdeklődését és jelentkezését ugyanolyan szívesen fogadom, mint az érettségi vizsgára vagy nyelvvizsgára készülőkét.


3) Nem túl személytelen a live online tanulás?

Nem. Bár a live online nyelvoktatás során a tanár és a nyelvtanuló személyesen nem találkoznak, az órák jó hangulatúak. A személyre szabott, kellemes légkörű órákhoz nincs feltétlenül szükség a személyes találkozásra, sőt még a videokamerán keresztül létrehozott vizuális kapcsolatra sem.


4) Használunk videokamerát az órákon?

Az órákon - elsősorban a jobb hangminőség érdekében - általában nem kapcsoljuk be a videokamerát.


5) Milyen előnyei vannak a live online nyelvtanulásnak?

A live online nyelvtanulásnak több előnye is van. A nyelvtanulás live online  kényelmesebb és rugalmasabb időbeosztású, mint a hagyományos nyelvtanulás, hiszen otthonában tanulhat akár olyan időpontokban is, amikor hagyományos órára már nem lenne lehetősége. Ezenkívül a live online nyelvtanulás során internetes tartalmakat is nagyon jól fel lehet használni a tanuláshoz.


6) Hogy tudom az írásbeli házi feladatomat megmutatni?

Az írásbeli házi feladatot e-mailben szoktam kérni, és azt kijavítva e-mailben küldöm vissza.


7) Hogyan jelentkezhetek ingyenes próbaórára?

Ha ki szeretné próbálni a live online nyelvtanulást,  kérjen tőlem - dr. Kopasz Filoméla - e-mailben ingyenes próbaórát a következő e-mail címen: filomela.kopasz@gmail.com


8) Konzultációt is kérhetek?

Igen. Ha nem akar rendszeresen órákat venni, és csak egy vagy néhány alkalommal igényel nyelvi segítséget, kérjen konzultációs időpontot a 7. pontban megadott e-mail címen. A konzultációk előtt nincs ingyenes próbaóra. Annak érdekében, hogy a konzultációs alkalmat minél hatékonyabban tudja kihasználni, kérem, hogy a konzultáció előtt alaposan gondolja át, hogy melyek azok a nyelvi problémák, amikre a konzultáción választ szeretne kapni.


9) Mennyibe kerül egy tanóra vagy egy konzultációs alkalom?

Amennyiben az ingyenes próbaóra után úgy dönt, hogy folytatja a tanulást, egy tanóra (45 perc) 2.000 forintba kerül. A konzultáció díja is 2.000 Ft/45 perc.


10) Hogyan fizethetem az óradíjat/a konzultáció(k) díját?

Kérem, hogy az órák/a konzultáció(k) díját banki átutalással előre rendezze. Hogy hány óra/konzultáció díját (1, 2, 3 stb.) szeretné a megadott bankszámlaszámra előre utalni, azt Ön dönti el. A banki átutalás akkor is könnyen megoldható, ha Ön nem Magyarországon, hanem külföldön él.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 150
Heti: 238
Havi: 1 329
Össz.: 1 276 014

Látogatottság növelés
Oldal: Gyakran ismételt kérdések/Häufig gestellte Fragen
Német online kezdőknek és haladóknak - © 2008 - 2018 - onlinenemet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: német számok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »